Política

Oposició i sindicats reclamen un interlocutor per a atendre els afectats del Parc Alcosa

Reclamen que s'agilitzen els pagaments pendents de la Generalitat i l'Ajuntament de València a aquest col·lectiu

Els grups parlamentaris en l'oposició a les Corts PSPV-PSOE, Compromís i EUPV i els sindicats CCOO, UGT, Intersindical i CGT han registrat una escrit conjunt dirigit al president del Consell, Alberto Fabra, per reclamar-li la designació d'una persona interlocutora amb capacitat per a intercedir entre la Generalitat, l'Ajuntament d'Alfafar i la Koordinadora de Kol·lectius del Park Alkosa.

Els signants d'aquest escrit reclamen que s'agilitzen els pagaments pendents d'ambdues administracions a aquest col·lectiu, i així mateix que s'establisca un calendari de negociació per tal d'arribar a un acord que garantisca la continuïtat del seu treball comunitari i social en el barri d'Orba (Parc Alcosa).

Oposició i sindicats han oferit hui una roda de premsa en les Corts per presentar aquesta iniciativa conjunta i mostrar el seu suport a l'activista Toni Valero, que ja fa més de 25 dies que està en vaga de fam per denunciar la situació que pateix el seu barri pels impagaments de les administracions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.