Política

Compromís per Gandia exigeix a Torró mesures contra l'atur

Els econacionalistes alerten de l'alarmant augment de l'atur durant el mes de generen més de 300 persones que al desembre

El Grup Municipal del Bloc Verds Compromís a l'Ajuntament de Gandia ha mostrat la seua preocupació després de conèixer les dades de l'atur corresponents al mes de gener. Així, a Gandia la desocupació ha augmentat en 297 persones, un 3,3% més que al desembre. Amb aquest nou increment el nombre de persones que es troben sense treball a la ciutat és de 8.968.

Davant la notícia, Compromís lamenta que el govern que presideix Arturo Torró no haja presentat cap mesura concreta per a fomentar l'ocupació, huit mesos després des que arribara al govern de Gandia. Cal recordar que l'alcalde va fonamentar la seua campanya electoral en un missatge: 'Ahora Empleo'. Una promesa que lluny de complir-se es tradueix en la progressiva destrucció de llocs de treball, molts dels quals són provocats pels impagaments de l'Ajuntament a empreses proveïdores i a col·lectius i associacions que no cobren les subvencions i en molts casos han d'acomiadar personal.

És per aquesta raó, que el regidor de Compromís, Facund Puig ha exigit la constitució “urgent” del Consell Econòmic i Social. Un fòrum on els agents socials i econòmics poden dir la seua i presentar propostes, mesures i treballar colze a colze per tal de combatre el drama de l'atur a la ciutat.

Els econacionalistes han mostrat la seua disposició a col·laborar i treballar amb el govern per buscar respostes a l'augment progressiu de la desocupació a Gandia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
salvador illa

El filòsof seriós

POLÍTICA

“Unir i servir”, les receptes del 133è president

BARCELONA
política

Montero està al 100% amb el finançament i no oblida Junts

madrid
veneçuela

L’oposició denuncia una persecució política “a nivells inhumans”

barcelona
sudan

L’Acnur alerta de la situació dels dotze milions de desplaçats

barcelona
política

El govern d’Illa: Tècnics, a mida dels socis i pendents de quants ‘surten de l’ombra’

barcelona
política

Puigdemont justifica la fugida per l’operatiu policial “preparat” per impedir que parlés al Parlament

barcelona
tribunals

En llibertat el tercer mosso detingut per facilitar la fugida de Puigdemont

barcelona

Illa afirma que governarà per a “tots els catalans” amb l’objectiu d’“unir i servir”

BARCELONA