Política

El Ple de Morella recolzarà les protestes dels centres educatius

L'equip de govern presenta una moció per a instar a la Generalitat a derogar el decret llei

L'equip de govern de l'Ajuntament de Morella presenta una moció en el plenari ordinari, per a instar a la Generalitat a què retire el decret llei aprovat el passat 5 de gener i que suposarà grans retalls en matèria educativa. A més, té previst fer oficial el suport a les accions que estan realitzant els distints centres d'ensenyança de la localitat com a mesura de protesta contra eixos ajustos.

En aquest sentit, cal recordar que el Consell Escolar ha decidit suspendre la Setmana de l'Educació, sumant-se a la protesta d'altres centres del País Valencià en els què s'han eliminat les activitats extraescolars.

Energies renovables

També es presenta un informe sobre l'eficiència energètica i econòmica del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I. Així, cal indicar que el consistori va instal·lar un sistema d'energia geotèrmica per a reduir la despesa econòmica i fomentar la utilització d'energies renovables. En els primers nou mesos de funcionament, les principals conclusions són que s'ha consumit un 75% menys de gasoil i s'ha reduït en prop de 9000 euros eixa despesa econòmica.

En la sessió d'avui, l'equip de govern també presenta tres mocions més per a instar a la Diputació a què licite la gestió de l'Hotel Cardenal Ram, al govern central a què aprove una modificació de la regulació hipotecària i a la Generalitat a que millore el servei de transport públic i instal·le una marquesina a Ortells. Altres punts de l'orde del dia són l'inici de la campanya del voluntariat per al 53º Sexenni, la licitació de la barra per a estes festes o un informe sobre les accions que es realitzen des de l'àrea de serveis socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.