Política

El Bloc reivindica el Centre Cívic de Beniopa

Aquest edifici és un dels projectes que els econacionalistes ha inclòs per finançar-lo amb el pla Camps

La passada legislatura, l'Ajuntament de Gandia, mitjançant l'empresa pública Iniciatives Públiques de Gandia, S.A., va adquirir l'antiga quadra de Beniopa i va encomanar a l'arquitecte Carlos Jiménez el projecte de centre cívic, aparcament i habitatges de protecció oficial. La suposada imminent realització d'este projecte va dur aparellat l'enderrocament d'un dels edificis més singulars de Gandia i de Beniopa.

És per aquesta raó, que el Grup Municipal del Bloc Verds: Compromís, es pregunta ara que ha estat del promés projecte i reivindica la seua construcció, atesa la necessitat del barri. De fet, aquesta coalició valencianista ha demanat la inclusió del Centre Cívic al llistat de projectes que podrien finançar-se amb el pla Confiança, una vegada rebutjat el del Tramvia a la Mar.

Josep Miquel Moya també ha demanat la consulta de l'expedient del projecte i que a la propera Comissió Delegada del Ple d'Arquitectura, Urbanisme, Habitatge, Medi Ambient i Serveis Urbans, s'incloga un punt en l'ordre del dia per tractar la qüestió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.