Política

El Bloc d'Alaquàs denuncia incompliments d'acords

El regidor nacionalista assegura que el govern del PSPV-PSOE mostra una gran falta el respecte al que és el màxim òrgan de representació dels ciutadans i de presa de decisions de laciutat

El portaveu del Bloc-Els Verds en l'Ajuntament d'Alaquàs, Vicent Forment, ha denunciat l'incompliment d'acords aprovats en el ple que havien sigut plantejats pel seu grup i ha anunciat la presentació d'una moció al ple del pròxim dijous en el qual s'exigeix el seu compliment per part del govern socialista.

Algunes d'aquestes propostes han sigut aprovades per unanimitat en el ple i totes han comptat amb el vot favorable del PSOE, com per exemple la retransmissió en directe dels Plens Municipals a través del web municipal, la presentació del pressupost municipal de 2011 o l'engegada de l'experiència de pressupostos participatius per al 2012.

El líder del Bloc-Els Verds en l'Ajuntament d'Alaquàs, Vicent Forment, ha advertit l'alcaldessa, Elvira Garcia, que malgrat governar en minoria ha de complir els acords aprovats pel ple “fins i tot aquells que no li agraden”. Si el govern municipal presidit pel PSOE incompleix el que voten a favor de forma unànime i majoritària els seus regidors en les votacions del ple haurem de desconfiar també del compliment de les seues promeses i pensar que són exclusivament actuacions d'aparador per tapar la boca els ciutadans i grups socials que els plantegen les seues preocupacions ha manifestat Forment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.