Política

Isidro Prieto ocuparà la vicepresidència sisena de la Diputació

El nomenament està previst per a dimarts 21 de febrer en el decurs d'una sessió plenària extraordinària

El regidor d'Urbanisme de Silla, Isidro Prieto, ha sigut anomenat vicepresident sisé de la Diputació de València. Prieto, responsable fins ara de l'àrea de Turisme, Assumptes Taurins i Relacions Internacionals, manté Assumptes Taurins i passa a fer-se càrrec de la Delegació de Carreteres. L'Àrea de Turisme estarà ara sota la responsabilitat de l'alcalde de Cullera, Ernesto Sanjuán, i la presidenta de la Mancomunitat de l'Horta Sud, Carmen Jávega estarà al capdavant de Plans Estratègics.

Dimarts dia 21de febrer, la Diputació de València té previst desenvolupar un ple extraordinari abans del ple ordinari per avalar la nova estructuració orgànica. La setmana passada Alfonso Rus va reestructurar l'àrea de govern de la corporació. El nou organigrama institucional preveu alguns canvis en les delegacions i l'assignació de la vicepresidència sisena a Isidro Prieto.

D'aquesta manera, les sis vicepresidències de la Diputació de València queden de la manera següent: amb Juan José Medina en la primera i l'Àrea de Cooperació Municipal; amb Máximo Caturla en la segona i dirigint l'Àrea d'Economia i Hisenda i coordinador de grup; amb Carlota Navarro en la tercera, junt amb el Departament d'Administració General; amb Amparo Mora en la quarta, al capdavant també de Benestar Social i Sanitat; en la cinquena Maria Jesús Puchalt més el Departament de Cultura, i amb Isidro Prieto en la sisena, a més de l'Àrea de Carreteres i Assumptes Taurins.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.