Política

Clemente reconeix possibles excessos en l'actuació policial

Mentre el secretari general intenta posar pau, l'alcaldessa de València atia el foc amb unes seues declaracions

El secretari general del PP, Antoni Clemente, ha lamentat la imatge que s'està transmetent de les protestes estudiantils a València. Això no obstant, el representant popular, ha hagut de reconèixer que “és possible que s'hagen produït excessos durant l'actuació policial, però que en cap moment s'han donat instruccions al respecte. No hi ha hagut cap canvi en l'actuació policial respecte a les manifestacions del 15M”.

Clemente també s'ha referit a les declaracions del cap de policia, Antonio Moreno, que va qualificar els estudiants com a “l'enemic” i ha assegurat que les seues paraules s'han tret de context. “Fou una frase desafortunada, no podem entrar en l'espiral de violència perquè no condueix enlloc”, ha asseverat.

El diputat popular ha fet una crida al diàleg i a la responsabilitat de tots els partits polítics. “L'única manera de resoldre això és des del diàleg i la tranquil·litat”, ha dit. Clemente també ha advertit l'oposició que no manipule aquesta situació en benefici propi. “Tinc la sospita que s'han intentat aprofitar i això és una irresponsabilitat, ha criticat.

L'alcaldessa de València atia el foc

Redacció

Si bé l'alcaldessa de València, a preguntes dels periodistes, no ha volgut fer cap valoració sobre les actuacions de la policia nacional en la vesprada nit del dilluns 20 de febrer, ha fet menció a les declaracions del ministre de l'Interior i ha assegurat que els estudiants no tenen motius per a la protesta perquè, “en el cas de l'Institut Lluís Vives , no s'han produït retalls”.

En relació a les manifestacions ha afegit que ella va estar testimoni de les mobilitzacions i que “els més majors estimulaven els més joves perquè alteraren l'ordre públic i ocuparen la via pública i, no eren conscients que per damunt de la llei, no hi ha ningú. Les forces d'ordre públic han actuat amb a llei i els procediments normals en aquestos casos”.

Però a més d'aquests manifestacions, Barberà s'ha mostrar en estat pur quan ha assegurat que darrere d'aquestes mobilitzacions “està l'esquerra, perquè es troba desorientada a causa de les nombroses errades comeses i de la pèrdua de poder polític i de la seua frustració”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
guerra a europa

Kíiv incendia un dipòsit de gasolina a la regió russa de Rostov

barcelona
política

La comissió de garanties d’ERC dirimirà si es pot avançar el congrés

barcelona
alemanya

Starmer visita Berlín i París en un nou intent de girar full al ‘Brexit’

barcelona
política

El PP vol fer del Senat un camp de batalla contra el finançament singular

barcelona
Política

Illa manté els actes dissenyats per Aragonès en una Diada que vol ser “per a tothom”

barcelona
guerra a gaza

Almenys nou morts en una operació militar israeliana a gran escala a Cisjordània

barcelona
estats units

El fiscal especial refà l’acusació contra Trump en el cas de l’assalt al Capitoli

barcelona

El sobiranisme, al racó de pensar

Barcelona
GUERRA A EUROPA

Una acció audaç de recorregut incert

Barcelona