Política

La Federació de Bandes condemna la violència contra els estudiants

L'organització apel·la al seny i el sentit comú per tal de cercar solucions a aquest problema subratllat pels joves

La Federació de Societats Musicals condemna i rebutja l'ús de la violència contra els estudiants i menors que han protestat contra les retallades i la precària situació de l'educació en els col·legis i instituts del País Valencià.

La FSMCV és una associació amb més de 40 anys d'existència que agrupa a 537 societats musicals d'Alacant, Castelló i València (el 50% del total de l'estat espanyol) amb 40.000 músics, 60.000 alumnes de les escoles de música i més de 200.000 socis. Les societats musicals són el principal agent cultural del País Valencià, segons un estudi de la Universitat de València.

La FSMCV, com entitat de la societat civil valenciana, apel·la al seny i el sentit comú per a cercar solucions i resoldre la situació de l'educació, a través del diàleg. Així mateix, fa una crida a la societat civil, representada pel gran teixit associatiu existent, perquè manifeste de forma pública la seua defensa de les llibertats i no es tornen a repetir en els carrers, ni en cap altre lloc, escenes no desitjables en un estat democràtic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.