Política

Empresaris i sindicats d'Alzira estudien amb Compromís un Pla d'Ocupació

El pensen impulsar amb els diners extra del “Catastrazo” de Rajoy

Compromís per Alzira s'ha reunit amb l'Associació Empresarial d'Alzira i amb els sindicats CCOO, UGT. i Intersindical Valenciana a fi de plantejar un pla d'ocupació que puga resultar interessant per a la localitat.

Els empresaris han mostrat la seua preocupació per la pujada de la contribució, i han preguntat si es podria fer una revisió dels valors cadastrals a la baixa. Els membres de la coalició Compromís comentaren que eixa sol·licitud ja la van traslladar a l'equip de govern i no va ser acceptada.

També mostraren la seua preocupació pel comerç local. Al voltant del 50 % dels comerços han tancat. En aquest sentit, la proposta feta davant del Consell Assessor de comerç junt als altres partits en l'oposició per a que Alzira siga un centre comercial obert, amb el compromís de reunir-nos per a tractar el tema, es troba en via morta.

Quant als sindicats, es va tractar la reforma laboral, la situació del PATER (Pacte Territorial per l'ocupació) a la comarca i la situació de l'atur a Alzira i a la comarca.

En les dos reunions s'ha tractat la proposta que traslladada a l'equip de govern que els diners que l'Ajuntament recaptarà per la pujada del IBI imposada per Rajoy, es dediquen a crear o impulsar l'ocupació.

En eixe sentit, amb la delicada situació que estan passant molts veïns i veïnes d'Alzira, Compromís opina que s'ha d'anar tots a una, tant l'administració pública com els empresaris i els agents socials per crear situacions que afavorisquen l'eixida de la crisi o, almenys, la minorització del seu impacte, creant llocs de treball en el sector públic i privat.

S'ha insistit que aquest Pla d'Ocupació siga transparent, que no done lloc al clientelisme polític i que, per tant, l'esforç que han de fer els contribuents alzirenys revertisca en la millora de situacions que, en alguns casos, són molt delicades, més del que pareix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Gemma Geis pren possessió del càrrec de diputada a la Diputació

GIRONA
Política

L’Audiència de Madrid no ajudarà Andorra a investigar Rajoy per l’Operació Catalunya

barcelona
política

Aragonès: “Aquesta és la legislatura que ha posat fi a la repressió”

barcelona
Unió Europea

Roberta Metsola és reelegida presidenta del Parlament Europeu

Barcelona
Política

El Parlament acorda tres senadors per a PSC i Junts i un per ERC i PP

barcelona
política

Els nous consellers del govern valencià del PP prenen possessió del càrrec

barcelona
política

PSC i SOM presenten una moció de censura a Els Pallaresos

ELS PALLARESOS
Estats Units

Trump reapareix amb l’orella embenada i ovacionat a Milwaukee

Barcelona
Estat espanyol

Yolanda Díaz anuncia un acord entre Sumar i el PSOE per derogar la Llei mordassa

Barcelona