Política

L'Assemblea Nacional Catalana arriba a Perpinyà

El Casal Jaume I de Perpinyà es va quedar petit per la presentació de l'ANC i del seu grup de suport nord-català a la independència

El Casal Jaume Primer de Perpinyà va acollir dissabte més de dues-centes persones en l'acte de presentació a la Catalunya Nord de Assemblea Nacional Catalana (ANC) i la seua associació territorial Catalunya Nord per la independència (CNxI).

Durant l'acte es va recordar l'històric militant independentista Josep Serra "Cala" mort recentment, que fou president del Casal de Perpinyà i un dels fundadors de CNxI. El l'acte hi van actuar els músics i cantants Gisela Bellsolà, Miquel Maldonado, Gerard Meloux, Frank Sala, Llamp te Frigui, Pascal Comelade, Pere Figueres, Maties Mazarico, Carles Sarrat i De Calaix. Van intervenir igualment els escriptors Joan-Daniel Beszonoff, Aleix Renyé, Renada-Laura Portet, Joan Pere Sunyer i Joan-Lluís Lluís L'acte estava presentat per Berenguer Ballester de Ràdio Arrels.

La part més política de l'acte va anar a càrrec de representants de l'Assemblea Nacional Catalana de la Catalunya autònoma i d'Hervé Pi, president de Catalunya Nord per la independència.

El Casal Jaume I de Perpinyà va resultar massa petit i bona part del públic no va poder entrar a la sala d'actes i van seguir les intervencions a través d'una pantalla al vestíbul i al carrer. Es tracta de la primera vegada que una convocatòria explícitament independentista reuneix més de dues-centes persones de la Catalunya Nord.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Estats Units

Hunter Biden ofereix declarar-se culpable d’evasió fiscal per evitar el judici

Barcelona
política

Ada Colau, a punt de deixar l’Ajuntament

Barcelona
Estats Units

Trump es declara “no culpable” dels càrrecs contra ell per l’assalt al Capitoli

Barcelona
Guerra a Europa

El Parlament ucraïnès nomena Andri Sibiga com a nou ministre d’Exteriors

Barcelona
Política

‘Heu de tornar-hi’, la crida de l’ANC a mobilitzar-se per la Diada

barcelona
politica

Junts anuncia que farà una oposició dura contra Collboni en l’etapa post Trias

Barcelona

El PSC demana solucions per a les famílies de l’escola bressol la Baldufa

GIRONA
Política

El govern espanyol estudia una petició d’indult per a Junqueras, Romeva, Turull i Bassa

barcelona
estat francès

Macron nomena el conservador Michel Barnier com a nou primer ministre

barcelona