Política

Compromís per Paterna desemmascara la posició de l'alcalde i la TAMER

La coalició ha presentat una moció perquè l'ajuntament presentara un recurs contra la pujada de l'Emtre que ha estat rebutjada

Compromís li ha llançat un repte a l'alcalde de Paterna en la darrera sessió plenària i ha presentat una moció in voce on es demana que el consistori presente, com ja ho han fet altres ajuntaments de l'àrea metropolitana, un recurs contenciós-administratiu davant el Tribunal Superior de Justícia, contra la pujada de la taxa del fem que es cobra en el rebut de l'aigua.

La sorpresa, però, ha estat que, després del que va protagonitzar Lorenzo Agustí l'agost passat al consell de l'Entitat Metropolitana de Tractament de Residus (Emtre), amb el vot de Paterna en contra de la pujada de la TAMER, en aquesta ocasió l'alcalde no s'ha atrevit a dir que sí a la proposta econacionalista.

La portaveu municipal de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, assenyala que “l'actitud de l'alcalde ha fet que caiga pel seu propi pes la falsa imatge que va donar a l'estiu, omplint les planes dels diaris per vestir-se de rebel i votar en contra de la pujada de la taxa quan, de totes formes, sabia que anava a aplicar-se per la majoria que té el Partit Popular a l'Emtre”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.