Política

Suport condicionat a Alarte

Mig centenar d'alcaldes socialistes avalen la gestió contra la corrupció de líder del PSPV, però demanen anar més enllà

Reivindiquen el seu propi espai en el partit i una nova descentralització

Mig centenar d'alcaldes socialistes valencians han subscrit aquest dilluns un manifest en què reclamen “la unitat” del partit per a “generar una alternativa”.

Els alcaldes fan costat a l'actual direcció del PSPV-PSOE, amb Jorge Alarte al capdavant, en la seua lluita contra la corrupció, encara que consideren que “cal fer vint passos més enllà”. “Cal plantejar-nos que no solament amb la lluita contra la corrupció es guanyen les eleccions, havíem de fer-ho, era imprescindible, però ara ja no podem quedar-nos en això. La justícia ha de fer el seu treball i nosaltres generar una alternativa i demostrar que on governem no fem aquestes barbaritats”, ha dit l'alcalde de Vila-real, José Benlloch.

El primer edil vila-realenc és l'impulsor del manifest, junt amb els seus homòlegs d'Alcoi, Toni Francés, i d'Ontinyent, Jorge Rodríguez. El text també té el suport d'alcaldes i portaveus d'Albal, Cocentaina, Serra, Marines, Gàtova, Xixona, Quart, l'Eliana, o Alaquàs.

Els alcaldes reivindiquen el seu propi espai dins el partit i reclamen una nova descentralització amb un 25 per cent de la gestió dels recursos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.