Política

política

Riudellots reclama la parcel·la de Can Jordi

L'Ajuntament ha d'anul·lar un acord de ple del 2009 en què s'adquiria la finca

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva considera que la parcel·la 19 de la urbanització de Can Jordi és seva, i ahir va aprovar per unanimitat desestimar les al·legacions presentades pel veí Francesc Planella, que en reclama la propietat. L'acord d'ahir eleva tot l'expedient referent a la parcel·la al Departament de Governació de la Generalitat. Aquest és el pas previ per poder anul·lar un acord de ple del juny del 2009 segons el qual es comprava per 54.000 euros la parcel·la esmentada.

Planella entén que és el propietari del terreny, tot i que l'Ajuntament hi va fer una zona de passeig pública, i entre altres proves, Planella manté que n'ha pagat l'IBI religiosament. L'equip de govern també ho entenia així el 2009, ja que portava al ple l'acord d'adquisició del terreny que entenia que figurava “al registre de la propietat de Santa Coloma de Farners” amb Planella com a propietari. A partir d'aquell ple es va iniciar un procés per anul·lar l'acord, ja que l'Ajuntament ha revisat la documentació i entén que la parcel·la és seva.

Menys diners als premis

Al ple també es va acordar reduir la dotació dels premis que s'entreguen als estudiants, jubilats i per a nounats, que seran de 100 euros en comptes de 300. Independents per Riudellots va votar en contra del premi per als jubilats i els joves, ja que entén que és la seva obligació acabar els estudis, i és va abstenir en els premis als nounats, ja que en comptes de ser un premi en metàl·lic, es dóna un val de compra per gastar en comerços del poble i entenen que és “positiu”. En el ple celebrat ahir també es va aprovar la liquidació de l'exercici del 2011.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.