Política

Compromís per Elx critica que el PP acomiade treballadors municipals

La coalició denuncia que es continuen contractat assessors i càrrecs de confiança per als regidors populars

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha criticat que “el govern municipal del PP vaja a tirar al carrer a 29 treballadors mentre augmenta la plantilla de càrrecs de confiança gairebé en el mateix nombre, una realitat que evidencia el discurs hipòcrita de l'alcaldessa, Mercedes Alonso”.

Mollà ha realitzat estes declaracions després que el regidor de Recursos Humans, Antonio Luis Martínez-Pujalte, anunciara ahir, que l'Ajuntament eliminarà 29 places de funcionari i amortitzarà altres setanta.

La portaveu de Compromís per Elx ha explicat que “el PP justifica les retallades pel context de crisi general, però com explica que els diners que deixa de gastar en treballadors al servei de la ciutadania els destina a treballadors al servei de l'equip de govern”

“El problema resideix en què la contractació d'estos càrrecs de confiança —entre els que es troben la germana de l'alcaldessa—, es fa d'amagat i amb comptagotes per a que passe desapercebut “, ha assenyalat Mireia Mollà, que ha afegit que “el més greu és que Alonso realitze estes contractacions mentre diu als ciutadans que han d'acceptar les retallades de serveis perquè l'Ajuntament no té diners per a seguir pagant-los”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.