Política

política

IpR vol un espai per als plens de Riudellots

L'Ajuntament no té sala de plens, que es fan des de sempre al despatx d'alcaldia

El grup Independents per Riudellots va avançar després de l'últim ple que presentarà una moció perquè es busqui un altre lloc per fer-hi els plens municipals. Fins ara les sessions plenàries s'han celebrat sempre al despatx de l'alcaldessa, ja que l'Ajuntament no té sala de plens ni està previst que en tingui un cop l'edifici estigui del tot acabat. Falta fer obres a la planta superior, on aniria el despatx d'alcaldia, segons va explicar l'alcaldessa, Montserrat Roura, fet que permetria “alliberar” el que actualment és el seu despatx i potser, fer-lo servir per als plens.

La portaveu d'IpR, Paola Estrada, va explicar que l'espai dels plens “no convida” a la participació. “La gent ha de trucar a la porta del despatx”, explica. De fet, no hi va mai gaire ningú, i des de fa un temps al despatx s'hi posa mitja dotzena de cadires per si hi va gent. L'últim ple es va gravar per primer cop, a petició de Solidaritat.

L'alcaldessa no entén les crítiques d'IpR, ja que, segons diu, el grup s'oposa a arreglar la part de dalt de l'ajuntament. El cost de les obres és de més de 200.000 euros, dels quals, segons Roura, un 80% es farien amb una subvenció del Pla d'Obres i Serveis. L'actuació està pressupostada per aquest any, però està condicionada al fet que, efectivament, arribi la subvenció (ja aprovada). “Veurem si ho podem fer aquest any o ho ajornem fins al 2013”, va dir l'alcaldessa.

D'altra banda, l'Ajuntament de Riudellots va incorporar la setmana passada un nou semàfor a la C-25 a l'altura de l'estació del ferrocarril. Aquesta actuació s'ha fet únicament i exclusivament per motius de seguretat, segons va informar la segona tinenta d'alcalde, Carme Camps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
regne unit

Caterina de Gal·les anuncia que ha superat el càncer

barcelona
europa

Alemanya instaurarà controls en totes les seves fronteres

barcelona
guerra a gaza

Israel intensifica la pressió al nord de Gaza i ordena noves evacuacions

barcelona
veneçuela

Madrid nega haver negociat amb Caracas la sortida de González

barcelona
estat espanyol

El TS pregunta a la fiscalia si cal investigar García Ortiz pel cas de la parella d'Ayuso

barcelona
estat espanyol

Joan Carles de Borbó assegura l'herència a les seves filles

barcelona
política

Rovira, dolguda, apunta a la candidatura de Junqueras per les noves filtracions

barcelona
guerra a ucraïna

La Xina anuncia exercicis militars amb Rússia aquest mes

barcelona
Política

El TSJC es planteja enviar al Suprem un cas ja amnistiat

barcelona