Política

Arenys de Munt consultarà els veïns sobre la bandera espanyola

Arenys de Munt, el municipi que va encapçalar les consultes independentistes, vol liderar ara una
altra onada de consultes perquè els ciutadans diguin si volen o no la bandera espanyola a les façanes dels ajuntaments. El ple municipal va aprovar ahir a la nit una moció per urgència presentada per l'alcalde de la CUP, Josep Manel Ximenis. La proposta dóna suport institucional i dota de la logística que faci falta les entitats i associacions que volen promoure la iniciativa. En el text es va criticar “l'actitud agressiva” de la Delegació del Govern de l'Estat, que ha creat un “conflicte innecessari”. La moció va tenir el suport de CiU, que tot i ser soci de govern es va mostrar sorpresa per la proposta, i d'ERC, a l'oposició. Tant el PSC com el regidor del PP van votar-hi en contra. Al ple va assistir el president del PP del
Maresme, Diego Sánchez, que va reclamar fa uns dies que es pengessin les banderes espanyoles després de la polèmica de Sant Pol de Mar.

Justament, els consistoris de Palafrugell i el
de Palamós hauran de
posar la rojigualda i acatar la sentència del tribunal contenciós administratiu de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.