Política

Compromís per Paterna demana la dimissió dels regidors d'Hisenda i Personal

La coalició econacionalista celebra que la Delegació de Govern obligue a Agustí a anul·lar el ple de gener

El grup polític Compromís per Paterna es mostra satisfet de la decisió presa des de la Delegació de Govern, per tal que es declare nul el ple de gener 2012, sessió on s'aprovaren definitivament els pressupostos de 2012 i la Relació de Llocs de Treball, amb els últims 26 acomiadaments de treballadors interins fets al desembre.

Amb aquesta resolució, el que cal fer ara, segons el síndic portaveu de Compromís, és que el regidor d'Hisenda, Manuel Palma; el regidor de Personal, Jesús Giménez; i els tinents d'alcalde Elena Martínez i Vicente Sales siguen cessats per la seua incompetència demostrada, que ha dut a aquesta situació d'anul·lació d'un plenari.

Els dubtes de Compromís que els van impulsar a demanar aquesta anul·lació aconseguida, estaven basats en informes de la Secretaria i de l'Oficial Major de l'ajuntament, informes menyspreats públicament pel regidor de Personal, Jesús Giménez, que va dir d'ells que eren partidistes i tendenciosos.

Ara, el següent capítol en aquesta història, és que l'equip de govern haurà de dur al ple de març l'anul·lació del ple de gener, ja que la Delegació obliga el consistori a incloure en la sessió ordinària el punt.

Amb independència dels aspectes legals tant en el fons com en les formes, Agustí com a màxim responsable ha volgut fugir del control del ple. I “aquestes són les conseqüències dels seus actes, la seua falta de transparència, alegalitat i prepotència”, segons ha conclós el regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.