Política

Les passes a seguir

Seguiment

El full de ruta manté el fil de continuïtat amb què es va ratificar en la conferència nacional per l'estat propi, el 30 d'abril. En el text, es formulaven els passos a seguir fins a a la fase constituent de l'ANC.

Marxa sobiranista

Un cop fet l'acte solemne del Sant Jordi, l'assemblea té previst començar a treballar en un seguit d'accions, entre elles destaca l'anomenada Marxa per la Independència. Es tractaria de fer una marxa que sortiria de deu punts diferents del país pels volts de Sant Joan i que, durant tot l'estiu, recorreria el país donant a conèixer les diferents propostes de l'ANC.

Manifestació

La marxa culminaria l'Onze de Setembre amb una gran manifestació.

Municipis

L'assemblea vol començar a treballar des d'ara amb l'Associació de Municipis per la Independència, que presideix l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal. L'objectiu seria celebrar cap a meitat del 2013 i totes el mateix dia una macrojornada de consultes oficials municipals al màxim nombre d'ajuntaments. La pregunta, sobre la independència de Catalunya.

Afers exteriors

En paral·lel, un equip de treball prepararia el contingut dels documents que assegurin la secessió de l'Estat espanyol de forma “justa i equilibrada” i un altre s'encarregaria d'internacionalitzar la causa.

Fase final

Si les consultes són favorables a la independència, l'ANC creu que el president de la Generalitat hauria de fer seva la reivindicació i iniciar les consultes amb l'Estat espanyol per negociar la separació. Això el 2014.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.