Política

Compromís per Paterna diu que “l'alcalde menteix per salvar la cara”

L'ajuntament de Paterna, que només té un superàvit de 3.100.000, havia d'haver estalviat 5.600.000 per a anivellar el dèficit de l'any anterior

Compromís, després de conèixer les dades de la liquidació del pressupost de 2011, assegura que Lorenzo Agustí “repeteix el seu guió acostumat: publicar a través de la premsa els resultats econòmics de l'exercici, que no ha facilitat a l'oposició. És la seua forma d'entendre la transparència en la manera de legislar, tant municipal com estatal. I novament els regidors s'han d'assabentar de les qüestions bàsiques llegint la premsa. Això és així per a avançar-se i vendre la seua versió positiva i triomfalista d'una gestió econòmica que, malgrat el 'supervendes' de Manuel Palma, segueix sent desastrosa”.

La portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, subratlla que “per això l'Alcalde menteix i tergiversa la realitat pressupostària de l'Ajuntament al presentar els comptes municipals de l'any 2011: el tan assenyalat 'superàvit' de 3.100.000 no existeix, ja que per imperatiu legal havien d'haver estalviat 5.600.000 euros per a anivellar el dèficit de l'any anterior”.

Així, la gestió del Senyor Palma “ens ha dut a mantenir un dèficit de dos milions i mig que s'haurien d'aconseguir en aquest any, agreujant més la situació econòmica de l'ajuntament. És més, el famós superàvit de 3.100.000 no s'obté per la bona gestió, sinó exclusivament per l'increment que es va produir en 2010 del 10% sobre l'IBI”, apunta la regidora Ripoll.

Quan a les despeses, “res més lluny de la realitat respecte de les seues declaracions triomfalistes, ja que l'any passat van gastar més del que havien pressupostat, concretament milió i mig més, contravenint flagrantment la política anunciada de “no gastar més d'allò que es té” del Partit Popular, que precisament molt aviat penalitzarà judicialment als gestors públics que gasten més del pressupostat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
àustria

Taylor Swift cancel·la els seus concerts a Viena per l’amenaça d’un atemptat

barcelona
política

Mossos preveuen més detencions per la fugida de Puigdemont

barcelona
guerra a europa

Brussel·les defensa el dret d’Ucraïna d’atacar a Rússia en el seu territori

barcelona
política

La mesa tomba la reconsideració presentada per Junts i el ple es reprèn

barcelona

Finalitza l'operació Gàbia però es mantenen controls esporàdics a la frontera

GIRONA
ple de la investidura

Jové: “Aquest és un sí carregat de nos, un sí en guàrdia”

barcelona

Junts, Tots per Lloret, ERC Lloret i Sumem Lloret demanen un ple extraordinari

LLORET DE MAR
ple d’investidura

Batet: “Busquen Puigdemont com buscaven les urnes de l’1-O”

barcelona
guerra a europa

Rússia admet nous intents d’avenç de les forces ucraïneses a Kursk

barcelona