Política

política

El ple de la Cellera demana que es faci un geriàtric a la zona

Un estudi de la Generalitat revela que a la zona del Ter Brugent falten places

L'Ajuntament de la Cellera va aprovar ahir una moció per demanar que es construeixi un geriàtric a la zona del Ter Brugent, una vella reivindicació dels municipis de l'àrea. Segons va explicar ahir l'alcalde, Josep Serrallonga, el tema es remunta a l'anterior mandat, quan des de la Generalitat es va fer un estudi de les necessitats de la zona i es va concloure que hi havia mancança de places de llars de gent gran. “Hi havia un compromís que es concertarien places públiques”, va explicar Serrallonga, vinculades a una iniciativa privada de construir un geriàtric.

Cada municipi va fer aportacions i exposava els punts forts de fer la residència al seu terme, però fa temps que el tema està congelat. “Ara el que ens preocupa no és on es farà sinó que realment es faci, i que les places concertades que manquen no vagin cap a la Selva marítima”, va dir l'alcalde. Els municipis del consorci Ter Brugent han consensuat una moció semblant que aniran aprovant en els propers plens.

Al ple d'ahir també es van aprovar les contribucions especials de l'obra que es farà al Pasteral en un tram de la C63. L'obra servirà per portar aigua potable als habitatges i inclou onze punts de llum. El projecte s'ha adjudicat finalment per 86.960 i es preveu començar aquesta setmana o com a molt tard passat Setmana Santa. Les contribucions especials pugen a 10.700 euros. Per altra banda, la llar d'infants municipal Sol Solet oferirà a partir d'ara el servei de 8 a 9 del matí, que costarà 25 euros. Aquest servei s'havia intentat oferir però en haver de pagar el monitoratge el preu pujava massa. Canviant els horaris de les educadores, aquestes es faran càrrec de la primera hora del matí, i en comptes de tancar a les 6 ho faran mitja hora abans. La matrícula s'apuja un 25% (de 60 a 75 euros) i la jornada completa passa de 115 a 140 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.