Política

Compromís denuncia que l'alcalde de Paterna no ha presentat cap pla d'ajust

La coalició subratlla que el dèficit actual està en 13 milions, havent-se incrementat en uno, i que el termini per a presentar el pla s'acaba el 31 de març

Compromís denuncia que quan queden hores per a la celebració del ple ordinari de març, encara no hi ha notícia de si existeix o no un pla d'ajust econòmic per a Paterna. I més quan el termini per a presentar-lo s'acaba el proper dia 31 de març.

La portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, assenyala que d'aquesta manera és molt complicat exercir la seua tasca fiscalitzadora de les accions de l'equip de govern, ja que demà ens desdejunarem amb que aquest assumpte aparega fins i tot com a punt fora de l'ordre del dia. Ripoll afig que “no es poden fer declaracions triomfalistes com les ultimes, dient que hi ha un superàvit de 3 milions en la liquidació del pressupost de 2011, quan resulta que el dèficit és de 13 i no 12 milions com s'havia previst”.

Precisament, Ripoll afirma que tampoc han vist cap expedient sobre la dita liquidació i tampoc saben per quin capítol va l'estat d'execució del pressupost. Per tot això, la síndica portaveu assegura que “cal que l'alcalde assumisca la seua responsabilitat i tanque tots els fronts que té oberts econòmicament parlant, ja que a estes hores de hui tampoc s'ha inclós al ple de demà l'anul·lació dels pressupostos i de la Relació de Llocs de Treball (RLT) que es va aprovar definitivament en gener, acció que ha exigit la Delegació de Govern, i que és ignorada intencionadament per Lorenzo Agustí”, conclou la regidora Loles Ripoll.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
àustria

Taylor Swift cancel·la els seus concerts a Viena per l’amenaça d’un atemptat

barcelona
política

Mossos preveuen més detencions per la fugida de Puigdemont

barcelona
guerra a europa

Brussel·les defensa el dret d’Ucraïna d’atacar a Rússia en el seu territori

barcelona
política

La mesa tomba la reconsideració presentada per Junts i el ple es reprèn

barcelona

Finalitza l'operació Gàbia però es mantenen controls esporàdics a la frontera

GIRONA
ple de la investidura

Jové: “Aquest és un sí carregat de nos, un sí en guàrdia”

barcelona

Junts, Tots per Lloret, ERC Lloret i Sumem Lloret demanen un ple extraordinari

LLORET DE MAR
ple d’investidura

Batet: “Busquen Puigdemont com buscaven les urnes de l’1-O”

barcelona
guerra a europa

Rússia admet nous intents d’avenç de les forces ucraïneses a Kursk

barcelona