Política

El Bloc-Compromís de Gandia fa vaga i no assistirà al plenari convocat el 29M

Moya presenta una moció per demanar al Govern d'Espanya la retirada immediata de la reforma laboral

Els membres del Grup Municipal del Bloc Compromís a l'Ajuntament de Gandia han comparegut en roda de premsa per mostrar el seu suport a les accions que s'estan duent a terme pels sindicats, plataforma per l'ensenyament públic, i altres col·lectius, com a protesta per les diferents retallades i decret de reforma laboral anunciat pel Govern Central. En aquest sentit, l'assessora i secretària local, Lorena Milvaques ha anunciat que el dijous 29 de març, participaran activament de la convocatòria de Vaga General.

Davant la convocatòria de sessió plenària per a aquesta data, el Bloc Compromís creu que el canvi de data del Plenari seria un acte de responsabilitat política perquè, com a màxim representant de la ciutadania, ha de preservar el dret de vaga “(de totes i tots, inclosos nosaltres) i encara més quan a Gandia les dades d'aturats superen ja les 9000 persones, un autèntic rècord en negatiu, i aquesta reforma el que provocarà malauradament és augmentar encara més el nombre d'aturats.”

Precisament, el portaveu del grup Josep Miquel Moya ha anunciat la presentació d'una moció per tal demanar al Govern d'Espanya la retirada del decret sobre la reforma laboral i donar suport a les mobilitzacions promogudes pels sindicats en la seua contra.

Per últim, Compromís per Gandia ha animat la ciutadania a secundar la vaga general del dijous i a participar de les mobilitzacions convocades, com ara la concentració dels sindicats del 29, a les 12 h, a la plaça Major.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.