Política

Fabra diu que cal treballar més i no fer “vagues polítiques”

La sessió de control en les Corts se celebra amb l'absència del grup d'EUPV que ha secundat la vaga, mentre que Compromís i PSPV fan serveis mínims

El president de la Generalitat valenciana, Alberto Fabra, ha manifestat en la sessió de control de les Corts que per a eixir de l'actual situació econòmica “cal treballar més, moltíssim més, i no fer vagues polítiques”, en resposta a les preguntes sobre els efectes de la reforma laboral formulades per PSPV i Compromís que també han fet referència a la vaga general de hui.

Fabra ha remarcat que “l'única preocupació” del seu govern i de l'executiu estatal és “crear ocupació” i que per aquest motiu s'ha fet la reforma laboral que, segons ha subratllat, és “necessària”. “Calia fer una reforma laboral contra la reforma laboral del PSOE”, ha afegit, perquè aquella va generar “decepció, desesperança i atur”.

Per la seua banda, el síndic del grup PSPV, Jorge Alarte, ha acusat Fabra de no tindre “projecte polític per a traure'ns de la crisi” i ha denunciat que Rajoy ha fet una reforma laboral “injusta, ineficaç, que generarà més desigualtats socials i més inseguretat”.

Alarte ha assistit a les Corts acompanyat únicament d'altres tres diputats, ja que la resta secundava la vaga, igual que tot el grup d'EUPV. Per part de Compromís només hi havia el síndic Enric Morera, en compliment de serveis mínims. Aquest ha qualificat de “cívica” i “molt positiva” la jornada de hui de “denúncia” de l'“abús” comés pel PP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Amnistia per a sis acusats d’aldarulls a Barcelona l’octubre del 2019

barcelona

Gemma Geis pren possessió del càrrec de diputada a la Diputació

GIRONA
Política

L’Audiència de Madrid no ajudarà Andorra a investigar Rajoy per l’Operació Catalunya

barcelona
política

Aragonès: “Aquesta és la legislatura que ha posat fi a la repressió”

barcelona
Unió Europea

Roberta Metsola és reelegida presidenta del Parlament Europeu

Barcelona
Política

El Parlament acorda tres senadors per a PSC i Junts i un per ERC i PP

barcelona
política

Els nous consellers del govern valencià del PP prenen possessió

barcelona
política

PSC i SOM presenten una moció de censura a Els Pallaresos

ELS PALLARESOS
Estats Units

Trump reapareix amb l’orella embenada i ovacionat a Milwaukee

Barcelona