Política

Carlos Fabra diu que la gestió de l'aeroport de Castelló passa a Aerocas

El president de la promotora de l'aeroport assegura que s'ha arribat a un acord amb Concesiones Aeroportuarias

El president d'Aerocas, la promotora de l'aeroport de Castelló, Carlos Fabra, ha assegurat hui que el consell d'administració de l'entitat va acceptar aquest dimecres, per “unanimitat”, la seua proposta de fer-se càrrec de la gestió de l'aeroport i que “s'ha arribat a un acord amb Concesiones Aeroportuarias” perquè deixe der ser la concessionària de l'aeroport.

Segons ha informat Fabra, “Aerocas és la que està fent els estudis per externalitzar tots els serveis de funcionament de l'aeroport” i ha afegit que ja se n'han externalitzats alguns, com el control de fauna o la seguretat de terra”. També ha dit que se n'externalitzaran d'altres i que s'ha adjudicat el control d'aviació.

Fabra ha manifestat que s'està “esmenant” en l'aeroport tot allò “que s'ha d'esmenar ”, i ha fet ressaltar “l'esforç que tots en conjunt hem realitzat per arribar a un acord que tots volíem”.

Segons l'opinió del president de la promotora de l'aeroport,“no hi ha ni vencedors ni vençuts, sinó un acord aprovat per la Generalitat valenciana com a principal i pràcticament única accionista d'Aerocas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.