Política

Alarte diu que no serveix un projecte construït des de la negació

El secretari del PSPV-PSOE acusa a Puig d'apoltronar-se en els càrrecs durant els últims trenta anys

Si es compleixen les previsions Jorge Alarte ha pronunciat al paranimf de la Universitat d'Alacant el seu últim discurs com a secretari general de la formació socialista. Amb les seues paraules ha deixat ben clar que vendrà cara la seua derrota davant l'altre aspirant que va aconseguir els avals per a presentar la candidatura, Ximo Puig. L'alcalde de Morella i totes “les famílies” que donen el seu suport al projecte l'Alternativa Progressista, han sigut objecte d'un discurs dur en què ha subratllat que cal oblidar-se del passat de forma definitiva per construir el futur. “He intentat en nombroses ocasions aconseguir un consens a favor del projecte de renovació i transformació, però no ha sigut possible. Construir un projecte des de la negació, la tornada de la tornada, el retorn no serveix per al canvi polític. Això sols serveix per a construir alternatives internes”, ha advertit.

Alarte ha insistit, tal i com va fer ahir, que ha tingut tot en contra i que va ser elegit secretari general quan ni tan sols ocupava un escó a les Corts. El líder socialista ha advertit que si finalment Puig resulta ser el vencedor tornarà a repetir-se aquesta situació, que “en absolut afavoreix el nostre projecte”. L'actual secretari general ha defès una vegada més la gestió del grup parlamentari, que ell encapçala, per a materialitzar el projecte socialista.

El síndic socialista ha assegurat que la seua voluntat és presentar-se als pròxims comicis i no es dóna per mort políticament.” El meu projecte és guanyar les eleccions i no estar hui en un càrrec i trenta anys més tard en un altre”, ha atacat directament a Puig. Per això ha instat als delegats dels dos aspirants que ahir van quedar fora de competició a votar la seua candidatura. “Esteu lliures, lliureu-vos de qualsevol greuge. Que la vostra decisió siga futur i avant. Sigueu valents. No accepteu cap componenda: el futur col·lectiu del socialisme valencià està a les nostre mans, ja ho vaig dir en 2011 pensava que no hauria de tornar-lo a dir”, ha conclòs Alarte. Seguidament s'ha produït l'abraçada protocol·lària amb Puig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
guerra a gaza

Hezbol·là respon amb desenes de coets després de dos atacs amb un mort i 14 ferits

barcelona
crisi migratòria

La CE amenaça Hongria de prendre mesures si envia migrants a Brussel·les

barcelona
guerra a europa

Berlín, Londres i París sancionaran Teheran per vendre míssils a Moscou

barcelona
guerra a europa

Els EUA augmentaran les sancions a l’Iran per la venda de míssils a Rússia

barcelona
estat espanyol

Soledad Núñez, nova sotsgovernadora del Banc d’Espanya

barcelona
estat espanyol

La justícia espanyola blinda els crims del franquisme

barcelona
política

Montero precisa que l’acord amb ERC es complirà “en diferents etapes”

barcelona
política

Ja són una desena les comunitats que han recorregut l’amnistia al TC

barcelona
política

El TC declara nul el vot telemàtic de Lluís Puig en l’anterior mandat

barcelona