Política

Compromís per Foios rebutja el decret del Consell

La Coalició ha presentat una moció davant el plenari d'aquesta localitat perquè siga derogada l'ordre de la Generalitat Valenciana

El grup municipal Compromís per Foios presenta al ple de l'ajuntament una moció perquè rebutge el decret de mesures per a reduir el dèficit públic de la Generalitat Valenciana.

Per al grup municipal, és una ofensa que la Generalitat Valenciana, faça recaure sobre els serveis públics de tots els valencians les mesures per a superar el seu dèficit.

Els regidors de Compromís, amb esta moció volen posar de manifest que el govern valencià ha estat enganyant la ciutadania i fent creure una situació ben diferent. Per als proponents, “assistim a la fi d'una època en la qual gastar sense contenció ha provoca l'actual ruïna”.

Per a Sergi Ruiz i Gumer Ynarejos, les últimes mobilitzacions de l'ensenyament públic en són una bona mostra, i “volem posar de manifest que també afecten directament a la nostra població: no es cobrixen les baixes de mestres, les inversions promeses no arriben, encara esperem la remodelació de les escoles de primària; també es retallen les beques de llibres i de menjador.”

Els dos regidors de Foios, manifesten el seu desacord amb la política que vol imposar el PP, perquè en cap moment del període electoral proposaren estes mesures. “No anaven a pujar els imposts, no anaven a retallar els serveis públics, no anaven a abaratir el'acomiadament i estan fent tot el contrari”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estats units

Biden participarà en la campanya electoral de Kamala Harris

barcelona
iran

Pezeshkian nomena cap d’Exteriors el negociador del pla nuclear

barcelona
política

Illa s’emporta el nucli dur al govern amb Romero a Economia i l’ex de Junts Sàmper a Empresa i Treball

madrid
POLÍTICA

Paneque serà portaveu del govern d’Illa i assumirà Territori, Habitatge i Transició Ecològica

Girona

Vidreres aprova el Pla de Gestió Ètica de colònies de gats

VIDRERES
estats units

L’equip de Trump denuncia que han piratejat les seves comunicacions

barcelona
israel

La fiscal general ordena aturar les subvencions a les llars d’infants als ultraortodoxos

barcelona
regne unit

La fiscalia estudia endurir les penes per als autors dels aldarulls ultres

barcelona
guerra a europa

Zelenski admet l’operació de tropes ucraïneses en territori rus

barcelona