Política

El PP vota a Madrid en contra dels llauradors saforencs

No prospera la proposició de Compromís per millorar la realitat del camp valencià

A Gandia la moció dels econacionalistes es va aprovar per unanimitat

Finalment, no prospera la proposició de Compromís per millorar les condicions laborals al camp valencià, amb l'increment de les inspeccions a les ETT i introduint canvis normatius per acabar amb l'explotació.

El regidor del Grup Municipal del Bloc Verds Compromís a l'Ajuntament de Gandia, Facund Puig ha lamentat la negativa del PP al Congrés dels Diputats de votar a favor de la proposició no de llei presentada pel diputat de Compromís, Joan Baldoví per a millorar les condicions laborals dels collidors valencians.

A més, el regidor econacionalista, ha mostrat la seua sorpresa pel rebuig del PP a Madrid, ja que la moció que ha donat peu a la proposició no de llei va estar aprovada per tots els grups municipals a l'Ajuntament de Gandia, el popular inclòs.

Des de Compromís consideren que la negativa a la proposta de Baldoví, “és un motiu més per continuar mamprenent accions i iniciatives per tal de denunciar l'explotació dels collidors valencians”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.