Política

Per a l'ajuntament els pressupostos de l'estat marginen Morella

La Junta de Govern local acorda remetre el desacord del consistori a Turespanya i el Ministeri de Turisme i sol·licita una reunió, després de no obtenir resposta en l'últim mes

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Morella, Rhamsés Ripollés, ha valorat de forma molt negativa els Pressupostos Generals de l'Estat. L'edil considera que estos comptes “marginen Morella i la comarca dels Ports”, després que no s'hagen inclòs partides pressupostàries destinades a invertir en projectes que ja s'estaven executant. En concret, el també síndic d'obres ha lamentat el “fre” a la construcció del Parador de Turisme i a la millora de la N-232.

Ripollés destacava que “els primers pressupostos de Mariano Rajoy tornen a Morella i la comarca als anys 90 del segle passat i paralitzen projectes fonamentals per a la promoció econòmica i la creació d'ocupació”.

El regidor també afirma que “els que teníem la raó i no mentíem als ciutadans de Morella som els membres de l'equip de govern i en els pressupostos es plasma la paralització del parador, al no incloure's cap partida pressupostària ni cap previsió inversora per als pròxims tres anys”. En este sentit, recordava que “els dirigents del grup popular han quedat en evidència i han demostrat el poc interés que tenen pels ciutadans de Morella i de tota la comarca”.

En la Junta de Govern que s'ha celebrat aquest matí, s'ha acordat remetre una reclamació al Ministeri de Turisme i a Turespanya, per la decisió d'aturar el parador. A més, s'ha tornat a sol·licitar una reunió a l'organisme dependent del govern central, ja que no s'ha rebut cap resposta després de prop d'un mes des de la primera petició. En este període, els dirigents de Turespanya sí que van convocar distints responsables del Partit Popular.

El regidor morellà també ha lamentat que “el president de la Generalitat no haja reivindicat el parador de turisme en la reunió que va mantenir ahir amb el ministre, a pesar que és l'únic projectat en el País Valencià i el primer que es construiria en democràcia”.

D'altra banda, les partides pressupostàries per a la N-232 es limitaran a tràmits administratius, sense contemplar-se inversions per a cap dels trams pendents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.