Política

Crítiques a la visita del president Fabra a Algemesí

El grup polític Mes Algemesí considera que tan sols acut al polígon industrial per fer-se la foto

La Generalitat és la deutora més important que té l'Ajuntament

Més Algemesí considera que la visita del President de la Generalitat Valenciana sempre és una bona notícia per a la ciutat, i més quan es tracta d'inaugurar un polígon. No obstant això, han demanat públicament, que vinga a alguna cosa més que a fer-se fotos. El President de la Generalitat ha d'estar al costat dels empresaris d'Algemesí, però ha d'estar no per eixir en la foto, sinó per donar-hi solucions al seus problemes. Seria important —segons el grup polític local—“que el President aprofités l'acte per reclamar al Ministeri de Foment l'alliberament de l'AP-7 al seu pas per la Ribera, o, almenys, la retirada cap al sud, més enllà del Xúquer, de l'actual peatge d'entrada/eixida a l'autopista d'Algemesí”. D'aquesta manera la ciutadania es podria beneficiar tant els ciutadans d'Algemesí, d'Alzira i d'altres poblacions de la Ribera, com els empresaris i treballadors de les empreses d'aquestes poblacions.

Igualment pensa Més Algemesí, que la inauguració d'un polígon industrial és el lloc oportú per tal que el President de la Generalitat torne a reclamar del Govern central major implicació política i financera en l'Eix Ferroviari Mediterrani. “El President no pot deixar de reclamar amb veu alta aquesta infraestructura imprescindible per a que les empreses d'Algemesí —i en general del País Valencià— siguen competitives. Que el President siga del mateix partit polític que el Govern de l'Estat no li ha de fer oblidar a qui representa: representa els valencians i valencianes, i ho ha de fer més clarament que mai quan els interessos dels valencians són atacats de manera tan brutal per un Govern central que vota en contra d'una infraestructura vital per a l'economia valenciana”.

A més a més, la visita del President de la Generalitat a les terres d'Algemesí deuria venir precedida —en opinió de la formació política que fa la denúncia— per un comunicat indicant-hi que el milió i mig que la Generalitat deu a l'Ajuntament en concepte de subvencions impagades, i els 300.000€ que deu en rebuts d'IBI i fem impagats, estan ja abonats. No oblidem que aquest acte protocol·lari és un acte que s'organitza des de la Generalitat i no des de l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.