Política

Es reclama polítiques actives d'ocupació per als joves aturats a Elx

La coalició Compromís afirma que no es pot deixar que es produïsca una fugida de cervells

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha reclamat que l'equip de govern pose en marxa polítiques d'ocupació concretes per als 6.650 joves de fins 29 anys, aturats que hi ha en la ciutat, no es pot permetre que hi haja una fugida de cervells i s'obligue els joves a buscar treball a l'estranger.

Per a la coalició nacionalista, l'alcaldessa ha de posar en marxa mesures que activen l'economia i entre les seues prioritats ha d'estar la de buscar fórmules per a l'ocupació juvenil, perquè es considera important apostar pels nous jaciments d'ocupació, per les beques salaris i per recolzar els emprenedors més joves.

La portaveu local de la coalició, Mireia Mollà, ha subratllat que “és urgent donar resposta a la greu situació que estan vivint els nostres joves, un dels col·lectius que més està patint el problema de l'atur i també el de les retallades, després que hagen patit mesures com la pujada de les taxes universitàries, l'allargament de la temporalitat o la reducció de l'assistència sanitària”.

La portaveu de Compromís per Elx ha recordat que “Mercedes Alonso ha passat molt de temps garantit que quan arribara al govern se solucionarien tots els problemes d'atur i, per tant, entenem que té a la seua mà promoure iniciatives que ajuden a tots estos joves sense treball”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.