Política

S'anima al PP d'Alzira a tornar a demanar signatures contra l'IVA

Els joves econacionalistes consideren aquest tribut injust, arbitrari i fora de normativa

  • VÍDEO: Document realitzat pels joves econacionalistes denunciants

Ara fa dos anys, el Partido Popular va iniciar una campanya populista a nivell estatal contra el que consideraven un atac a les famílies i a les classes treballadores. La campanya “nomasiva.com” els va portar a arreplegar signatures al llarg de l'Estat mostrant el seu rebuig a la pujada de l'IVA que va efectuar el govern socialista. A Alzira, en concret, s'instal·laren taules al mercat del dimecres on, segons l'alcaldessa, s'hi van arreplegar al voltant de 4.000 signatures.

Així mateix, el grup popular a l'Ajuntament d'Alzira va presentar una moció amb caràcter d'urgència contra la pujada de l'IVA. De la mateixa manera, al corresponent plenari la portaveu del PP, Chelo Martínez, feia una defensa abrandada contra aquesta decisió del govern estatal d'aleshores.

Des del Bloc Jove d'Alzira consideren que el PP ha enganyat a la ciutadania i està desplegant tota una bateria d'atacs a les classes més desafavorides i a l'Estat del Benestar. Prometien més ocupació i menys impostos, però s'està demostrant , segons els joves econacionalistes, “tot el contrari”.

Així doncs, els joves volen mostrar el seu total rebuig a esta nova pujada de l'IVA ja que, creuen que afectarà negativament al consum, i coincideixen plenament amb allò que va manifestar Chelo Martínez ara fa dos anys. És per això que els demanen una mostra de coherència, i animen al PP alzireny a tornar a eixir al carrer per demanar signatures contra una injusta pujada de l'IVA que, en aquesta ocasió, és per obra i gràcia del govern del seu partit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.