Política

Esquerra Unida demana la dimissió de l'alcaldessa d'Ibi i diputada autonòmica

Lluís Torro ha assenyalat que Maite Parra ha de dimitir perquè les acusacions que se li fan són molt greus

El parlamentari autonòmic ha recordat que a Maite Parra se li acusa per “fets molt greus que tenen a veure amb l'exercici del seu càrrec públic”. Així, Torró ha instat a la direcció del Partit Popular valencià, i singularment al president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, a que, si Parra no pren la decisió de dimitir per iniciativa pròpia, “li obliguen a dimitir”. El dirigent d'esquerres ha assenyalat que “el fet que estiga aforada l'únic que fa és dificultar l'acció de la justícia”.

A més, Torró ha recordat que “Maite Parra està a punt de sumar-se a la llarga llista d'imputats que el PP té en les seues fileres”. Així, el diputat d'esquerres ha criticat que el PP “exigisca enormes sacrificis als ciutadans, com renunciar a una sanitat i educació de qualitat, i al mateix temps està emparant actuacions flagrants de corrupció”.

El col·lectiu local d'Esquerra Unida d'Ibi alerta de la destacada presència de l'alcaldessa Mayte Parra als mitjans de comunicació, així com el regidor d'Hisenda Miguel Angel Agüera, a causa de les notícies recentment aparegudes que relacionen als dos polítics amb suposats comptes a Suïssa i diverses acusacions de malversació de fons públics.

EUPV opina que si les acusacions són certes, Mayte Parra i Miguel Angel Agüera han de presentar la seua dimissió immediatament, ja que no és coherent ni desitjable que es mantinguen en els seus càrrecs públics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.