Política

A Paterna les famílies monoparentals poden gaudir de custòdia compartida

Els econacionalistes reivindiquen la diversitat familiar de la societat actual i la protecció dels fills de qualsevol tipus d'unitat familiar

Compromís es felicita pel fet que l'equip de govern i la resta de partits de l'oposició hagen donat el sí a que s'incloguen en una moció les famílies formades per persones del mateix sexe per a beneficiar-se, en l'àmbit municipal, del recolzament i col·laboració a favor de la custòdia compartida.

La portaveu de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, explica que “no hem d'ignorar la diversitat familiar actual, on a més dels matrimonis heterosexuals hi ha també parelles de fet i matrimonis homosexuals, els fills dels quals també han de tindre garantits els drets i la protecció que ofereix la custòdia compartida quan es produeix una separació dels progenitors”.

Per a la regidora econacionalista la guàrdia i custòdia compartida és un dret fonamental dels menors i és per això que “volem que des de l'ajuntament de Paterna s'inste al legislador a modificar el Codi Civil per a que arreplegue l'exercici de dit dret també en unions de fet i matrimonis entre persones del mateix sexe”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.