Política

Units pel Poble i PSOE demanen la reprovació de l'alcalde de Cabanes

Els dos grups polítics han coincidit en sol·licitar un canvi de comportament al PP de la vila

Aquest matí ha tingut lloc a Cabanes un ple convocat per l'oposició per reprovar la falta de paraula de l'alcalde a l'haver canviat l'hora dels plenaris ordinaris, i passar-los a horari de matí enlloc de les 7 de la vesprada com es va acordar per unanimitat en el primer ple de la legislatura.

Des d'Units pel Poble s'ha lamentat que s'haja hagut d'aplegar aquest extrem, després de múltiples intents de dialogar amb el PP. Aquesta formació política ha reiterat que el canvi unilateral de l'horari, a més de perjudicar als veïns dels pobles a poder acudir, per fer-se en horari laboral, també ocasiona molèsties a aquells regidors que no viuen de l'ajuntament de Cabanes ni tenen dedicació exclusiva.

Els dos grups polítics que han motivat aquest plenari, Units pel Poble i PSOE, han demanat al PP rectificar i recapacitar, per intentar anar cap a posicions de diàleg i respecte a l'oposició i en definitiva al propi municipi, ja que allò important no és el fet puntual de violentar un acord plenari unànime, sinó el precedent que es crea, de poder canviar a la primera de canvi i modificar unilateralment qualsevol acord pres pel ple municipal, sense raó ni justificació.

Finalment, la moció per reprovar a l'alcalde no ha prosperat en obtenir els 2 vots favorables d'Units pel Poble, 2 favorables del PSPV-PSOE i cinc vots en contra del PP. L'alcalde, i portaveu del PP, no ha respost a les intervencions d'Units i PSOE, i tampoc cap regidor ha eixit en defensa de la seua gestió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.