Política

Tots els grups de l'oposició d'Alzira contra un acord municipal

S'ha interposat recurs de reposició per considerar injusta la solució donada

Es demana que la quantitat prevista per l'Ajuntament s'adrece al Pla de la Família d'enguany

El ple de l'Ajuntament d'Alzira, en sessió celebrada el 24 de febrer del 2010 va aprovar un Conveni de Col·laboració a subscriure amb l'entitat Pública de Sanejament d'Aigües Residuals (d'ara en avant EPSAR), per a la connexió al sistema de sanejament i depuració de l'EDAR d'Alzira-Carcaixent de les aigües residuals generades i que es generen pels usos i activitats a implantar en el sector Tulell.

Ara, tots els grups polítics de l'oposició han presentat per Registre d'Entrada de l'Ajuntament un recurs de reposició on els que subscriuen, consideren que ha de rebutjar-se el conveni signat amb els actuals representants d'EPSAR en els termes pactats, alhora que no hi ha una aportació de depuració d'aigües que requerisca del dit pagament actualment.

La proposta que han elevat tots els grups polítics de la bancada de l'oposició en substitució a l'acord adoptat, demana que es deixe sense efecte l'Acord de Ple i en conseqüència la proposta de pagaments en concepte de suplement d'infraestructura per a la connexió al col·lector general d'aigües generades pel sector Tulell i donar per complit amb les quantitats ja pagades fins a la data —614.040,61 €— a compte, de les aportacions que es generen amb les actuals edificacions existents tant de caràcter públic com privat.

També demanen que reste en suspens qualsevol pagament a EPSAR per aquest concepte fins a la reactivació del procés d'edificació del sector Tulell i que s'aprove de forma clara i definitiva la normativa que permeta repercutir als propietaris/promotors que pretenguen edificar en el sector Tulell.

Finalment se sol·licite que els més de 400.000 € que l'Ajuntament d'Alzira havia previst, els dedique a incrementar la partida adreçada al Pla de Famílies 2012.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Zona Euro

El BCE manté el tipus d’interès bàsic en el 4,25%

Barcelona
Unió Europea

Ursula Von der Leyen és reelegida presidenta de la Comissió Europea

Barcelona
política

Rovira tanca el cercle de l’exili amb la seva tornada al Parlament

barcelona
Guerra a Gaza

El Parlament israelià rebutja “com a principi” un Estat palestí

Barcelona
política

El PSC proposa Núria Marín, Antoni Poveda i Alfons García com a senadors

barcelona
Política

El PSC tornaria a guanyar les eleccions, per davant de Junts i ERC, segons el CEO

barcelona
Estat Francès

Almenys set morts en l’incendi d’un edifici d’habitatges a Niça

Barcelona
judicial

El Suprem confirma la condemna a un mosso que va agredir al periodista Jesús Rodríguez

barcelona
Estats Units

Biden dona positiu en Covid-19 i atura temporalment la campanya

Barcelona