Política

Possible delicte comptable a la Vila Romana de Paterna

La Coalició Compromís ha anunciat personar-se com acusació popular

Després de conèixer l'informe de la Sindicatura de Comptes on es parla d'indicis de responsabilitat comptable en els fets relacionats amb la investigació de la Fiscalia sobre el PAI de la Vila Romana, Compromís per Paterna ha presentat un escrit davant el Ministeri Fiscal perquè aquest inicia una investigació.

Segons ha explicat la portaveu municipal, Loles Ripoll, “l'alcalde vol declarar la nul·litat de la permuta feta, ara fa justament set anys, tal dia com ahir divendres 18 de maig, de 2005. Però la història no s'acaba en eixe moment, perquè quan el PP arriba a l'alcaldia té oportunitat de canviar les coses i no ho fa. Això implica que tot l'embolic s'haja allargat en el temps i que les possibles conseqüències siguen ara del tot imprevisibles amb repercussió econòmica totalment desconeguda però de segur molt gravosa per al municipi. I per descomptat, ja ni parlem de les repercussions en el jaciment arqueològic de la parcel·la municipal”.

Segons s'ha sabut, una vegada més part del ple de la corporació no sabia res sobre la convocatòria per a informar sobre la nul·litat, que finalment ha estat aprovada per la majoria que sustenta Lorenzo Agustí però s'ha vist que, de nou, la transparència brilla per la seua absència.

Per últim, la regidora Ripoll ha reiterat la “total disposició del grup municipal de Compromís a col·laborar amb les investigacions de la Fiscalia. I si finalment el Fiscal decideix acusar, Compromís per Paterna es personarà com acusació popular, ja que considerem que s'ha comés un greu perjuí per al patrimoni de Paterna i de tota la seua ciutadania”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ESCÒCIA

El líder escocès i de l’SNP reafirma la urgència de la independència

BARCELONA
VATICÀ

El papa inicia aquest dilluns una gira pel sud-est asiàtic i Oceania

BARCELONA
ESTATS UNITS

Trump defensa legalitzar el consum personal de marihuana a Florida

BARCELONA
EUROPA

L’extrema dreta guanya per primer cop unes eleccions regionals a Alemanya

BARCELONA
ESTAT FRANCÈS

Macron rep dilluns Cazeneuve, el seu nom preferit per a primer ministre

BARCELONA
GUERRA A GAZA

Crida a la vaga general a Israel per forçar una treva i el retorn dels ostatges

BARCELONA

Espadaler confirma Jordi Font al capdavant del Memorial Democràtic

PORTBOU
GUERRA A EUROPA

Ucraïna colpeja amb drons quinze regions russes, inclosa Moscou

BARCELONA
ALEMANYA

Arrenca la votació a dos lands de l’est on l’extrema dreta surt favorita

BARCELONA