Política

Els Verds del País Valencià impulsaran una alternativa

Totes les delegacions locals i comarcals han aprovat el document d'estratègia política fins el 2015

Els Verds del País Valencià han aprofitat la celebració del IV Congrés Nacional per tal de fer una radiografia crítica de la situació política, econòmica i ambiental del país valencià i acusen els presidents del PP des de Zaplana fins fabra, de ser els responsables de l'aplicació d'un model econòmic i social que sols tenia coma objectiu, aconseguir guanys a base d ela bombolla especulativa de la construcció.

Els presents en aquesta trobada congressual s'han compromés a desenvolupar un treball polític actiu i a articular una alternativa unitària, verda i roja, que siga capaç de tornar a la ciutadania l'esperança que és possible una política honesta que aplique un nou model econòmic, social i ambiental més just, més igualitari i menys consumista, més equilibrat i solidari amb la resta del més i més respectuós amb el territori.

El congrés ha triat Toni Roderic com a president del partit i Joan Francesc Peris coma portaveu, dins d'una candidatura única que inclou un total de vint membres.

El plenari del congrés ecologista ha aprovat diverses resolucions entre les quals destaca el tancament de la Central Nuclear de Cofrents, l'alliberament del peatge de l'AP7, la potenciació del tren Gandia Dénia i Pilar de la Foradada, Torrevella, Alacant, entre d'altres.

Direcció del Verds valencians

Redacció

Toni Roderic, president.

Joan Francesc Peris, portaveu

Vocals: José Manuel Dolón rerifor de Torrevieja, Antonio Navarro regidorl de Silla, Manel Pastor de Izquierda Alternativa de Buñol i altres representants de les assemblees d'Oriola, Benidorm, Novelda, Gandia, Dénia, Aldaia- Alaquàs, L'Eliana, Castelló i Vinaròs, y Gracia García Madrid y Arturo Jornet que se integren en aquesta direcció com a representants dels Joves Verds del País Valencià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.