Política

Silla aprova per unanimitat personar-se com a acusació particular en el cas Emarsa

El plenari aprovà la moció presentada pel Bloc-Compromís perquè es tronen els diners que han desaparegut

El Ple de l'Ajuntament de Silla va aprovar ahir per unanimitat personar-se en el cas Emarsa gràcies a una moció presentada pel Grup Municipal del Bloc-Compromís per Silla. Tots els grups van coincidir, incloent-hi el PP, en denunciar la corrupció i l'escàndol que ha suposat la desaparició de 25 milions d'euros de L'Empresa Metropolitana de Aguas Residuales (Emarsa) de Pinedo, que es finançava amb el cànon de sanejament que els veïns i veïnes de València i la seua àrea metropolitana, paguen en la factura de l'aigua.

En acabant la intervenció del síndic portaveu nacionalista i en el capítol de les votacions a la proposta, l'ajuntament va demanar que l'alcalde de Silla, en representació i defensa dels interessos dels veïns i empreses de Silla i del propi Ajuntament, es presente com a acusació particular contra els gestors i causants del forat provocat en l'empresa durant el període investigat pels tribunals de justícia, així com que l'acusació se centre en la reclamació de les quantitats presumptament defraudades o desaparegudes, que corresponen proporcionalment a les quotes del cànon de sanejament pagat als rebuts d'aigua pels veïns de Silla, empreses i el propi Ajuntament i denunciar a l'Epsar (Entidad de Saneamiento de Aguas Residuales) com a responsable subsidiari de les quantitats desaparegudes i corresponents al cànon pagat pels veïns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.