Política

maresme

Cinc municipis del Baix Maresme promouran una Marxa per la Independència

La baixada de torxes està convocada el 28 de juliol i finalitzarà a la platja de Montgat

Els municipis de Montgat, Tiana, Masnou, Alella i teià preparen de forma conjunta una Marxa per la Independència que tindrà lloc el 28 de juliol. Aquest acte de reivindicació de l'estat propi consistirà en una baixada de torxes des de Tiana, Masnou, Alella i Teià, que clourà a la platja montgatina.

La iniciativa va ser exposada la setmana passada a Montgat, coincidint amb la presentació en aquest municipi de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i de la secció local del moviment: Montgat per la Independència. L'acte va ser tot un èxit de públic ja que hi van assistir unes dues centes persones. Aquest va ser el primer acte públic fet per aquesta organització a Montgat.

A l'acte van intervenir Pere Pugés, com a membre del Secretariat de l'ANC, Núria Jávega, representant del Cercle Català de Negocis, i Francesc Gómez, coordinador de Montgat per la Independència. Gómez va explicar que l'objectiu principal que té aquest moviment és “conscienciar i mobilitzar el poble de Montgat per aconseguir una majoria de població a favor de l'estat propi per Catalunya”. Des de Montgat per la Independència s'ha agraït la col·laboració de totes les persones que hi van intervenir de forma desinteressada, com l'actor Toni Albà i el grup de cantaires de Montgat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.