Política

L'alcalde de Morella presidix el seu últim ple abans de la renúncia al càrrec

Ximo Puig assegura públicament que des del lloc on es trobe sempre col·laborarà amb el seu poble i farà el que puga per la vila

Ximo Puig va presidir el seu últim ple després de 17 anys ocupant el càrrec d'alcalde de Morella. El primer edil es va acomiadar dels veïns i veïnes de la localitat, abans de fer efectiva la seua renúncia el dia 30 de juny. Una sessió plenària que va concloure amb un emotiu discurs de Puig en el que va agrair “el treball realitzat a tot el personal laboral, a totes les corporacions i a tots els que en este temps han ajudat a fer que Morella progresse”.

L'alcalde també va assenyalar que “han sigut anys molt importants per a mi i, des del lloc en el què estiga, sempre intentaré col·laborar i ajudar per Morella”.

Puig va emocionar els assistents al ple i va fer menció d'algunes qüestions aconseguides i altres que es queden pendents. L'edil va destacar que “s'ha aconseguit progressar, però sobretot s'ha aconseguit que hi haja una gran convivència en la ciutat i, això és bàsic”. A més, subratllava que “cal superar les guerres inútils i les institucions no són dels partits polítics, sinó dels ciutadans. En este últim any, s'ha recuperat el diàleg amb la Diputació i ens haguera agradat que eixa col·laboració també s'haguera obert a la Generalitat”. En este sentit, afegia que “si les coses foren coherents, la Fàbrica Giner la gestionaria l'ajuntament i no estaria caient”.

Finalment, va concloure amb un missatge d'esperança, assenyalant que “m'emporte un gran record de tot este període, especialment dels últims anys, i espere que tots continuem mirant perquè Morella progresse i per fer una ciutat millor”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.