Política

El diputat Pañella denuncia xantatge del Consell amb els treballadors dels centres de discapacitats

El diputat de Compromís diu que els deixa en la disjuntiva de treballar sense cobrar o abandonar unes persones que no es poden valdre per elles mateixa

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella ha considerat que entre els continus impagaments del Consell amb tota mena d'entitats i institucions, destaca especialment per la seua crueltat el que manté amb els centres d'atenció als discapacitat i amb les persones que treballen en aquests centres, amb actuacions que ratllen l'autèntic xantatge.

Pañella ha considerat “indigne” aquest comportament, i ha exigit “al govern valencià que no deixe a la seua sort les persones més dèbils i indefenses de la societat, per un calendari de pagaments que dóna prioritat a unes obligacions sobre unes altres, amb criteris que, en el millor dels casos, “podem qualificar de ben estranys”. Pañella ha dit que “per suposat, tal i com és la nostra obligació, anem a preguntar-li novament al conseller de Benestar Social què passa amb aquests pagaments, i utilitzarem la tribuna de les Corts per a denunciar aquesta lamentable situació”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.