Política

Mas-Colell sobre Eurovegas: “És una setmana important”

El conseller d'Economia situa la visita dels directius de Las Vegas Sands en la “rutina normal” de les negociacions sobre grans inversions

El conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, ha afirmat que la visita que els responsables de las Vegas Sands fan aquest dilluns a Barcelona forma part de “la rutina normal” en aquest tipus de negociacions que impliquen grans Inversions. El conseller no ha entrat en detalls ja que les explicacions sobre aquesta reunió les donarà el govern aquest dilluns a la tarda. Mas-Colell considera que és una “setmana important” per al projecte, però ha recordat que “avui estan aquí i demà a Madrid”.

Mas-Colell s'ha mostrat confiat que la visita dels responsables de Las Vegas Sands a Barcelona ha estat positiva perquè “sempre donem bona impressió, o sigui que segur que serà bona”.

D'altra banda, el conseller ha recordat que Eurovegas és una expressió col·loquial i que “no serà en cap cas el nom definitiu”.

Mas-Colell ha fet aquestes declaracions en la presentació de la plataforma UB Economics, una iniciativa que vol ser una resposta a la crisi i pretén potenciar la recerca i la internacionalització de sis departaments d'investigació per atraure estudiants i investigadors estrangers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.