Política

Patricia Blanquer ocuparà l'escó de Pajín

L'exportaveu socialista a l'Ajuntament d'Alcoi assumeix “el repte” amb il·lusió

L'exportaveu socialista a l'Ajuntament d'Alcoi, Patricia Blanquer, ocuparà l'escó en el Congrés dels Diputats que pròximament deixarà l'exministra de Sanitat Leire Pajín, qui ha anunciat, a través del seu compte personal en Twitter, que deixa temporalment la política activa.

Blanquer ha confirmat aquest relleu i ha explicat que ha estat el secretari local del PSPV-PSOE i alcalde d'Alcoi, Antonio Francés, qui li ha comunicat la decisió adoptada per Pajín, així com la seua pròxima incorporació al Congrés.

“Afronte el repte amb molta il·lusió i responsabilitat, però molt especialment pel fet de representar les comarques de l'Alcoià i el Comtat”, ha manifestat Blanquer.

Casada i amb un fill, va ser regidora d'Educació i Tercera Edat (1998-199), edil en l'oposició (1999-2011), on a més va ser portaveu del Grup Socialista Municipal, i va encapçalar la llista socialista en les eleccions locals de 2007.

Llicenciada en Econòmiques i professora associada de la Universitat Politècnica de València, aquesta alcoiana ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat en les executives locals i comarcals del PSPV.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.