Política

Els socialistes de Gandia demanen l'aturada dels desnonaments

La regidora socialista Ana Garcia també defensa que, amb el rescat financer als bancs, el govern inste a que es paralitzen els desnonaments i es cree un parc immobiliari de lloguer social

El Grup Municipal Socialista ha presentat al plenari una declaració institucional davant la incongruència que suposa que les entitats bancàries rescatades amb diners públics, continuen realitzant desnonaments a famílies que ho estan passant malament.

La moció proposa que l'Ajuntament inste l'Estat a que negocie amb entitats com Bankia, rescatada amb diners públics, a paralitzar els procediments de desnonaments i establir un parc immobiliari conformat amb les vivendes producte dels desnonaments ja realitzats i es destinen a crear un servei de lloguer social, pensat per a ubicar a aquelles famílies que han patit desnonaments els darrers mesos.

Garcia, ha dit que “no és just que ciutadans que amb els seus impostos paguen part del rescat a Bankia estiguen patint desnonaments en els quals, a més, no se'ls accepta la dació en pagament, obligant-les a quedar-se sense un sostre on viure”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.