Política

El PSOE exigeix la dimissió d'Andrea Fabra per cridar “‘que se jodan!'” al Congrés

La diputada del PP es va expressar en aquests termes mentre Rajoy anunciava la retallada en les prestacions per desocupació

Les xarxes socials bullen contra la filla de Carlos Fabra i els aplaudiments dels diputats polpulars mentre es presentaven els ajustos

El PSOE ha exigit la dimissió de la diputada del PP Andrea Fabra per cridar “que se jodan” quan el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, va anunciar el passat dimecres al Congrés dels Diputats la retallada en les prestacions per desocupació.

Fonts del PSOE han assegurat que han pogut comprovar el vídeo de la sessió i la filla de l'expresident de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, s'expressava en aquests termes en el moment en què Rajoy anunciava la reducció de les prestacions per desocupació a partir del setè mes.

Les fonts han assenyalat que en el diari de sessions no apareix recollida l'expressió –de vegades es recullen les frases que se senten des dels escons, encara que en altres les paraules només figuren com “murmuris”–, però que en el vídeo del ple es pot escoltar “clarament” a Fabra pronunciar aquesta frase.

“Andrea Fabra ha d'abandonar el seu escó. No és digna de representar als ciutadans. Va cridar que se jodan! quan es va anunciar la retallada als aturats”, han reclamat els socialistes a través del seu compte a Twitter.

Durant tota la tarda d'ahir, les xarxes socials es van omplir de missatges en contra dels aplaudiments que els diputats del PP va dedicar a Rajoy mentre anunciava les noves mesures d'ajustament. El cas de Fabra, però, va aparèixer a última hora de la tarda d'ahir, quan a través de YouTube es van difondre les imatges de la diputada popular just en el moment en que cridava “que se jodan!” .

Aquests dos assumptes, de fet, s'han convertit en els dos temes més comentats a Twitter, amb les etiquetes #DiputadosDelPPAplaudiendo i Andrea Fabra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.