Política

L'alcaldessa d'Alaquàs insta a la reorganització de la conselleria de Sanitat

Elvira García denuncia la intolerable situació que es troben el veïns davant les extraccions de sang a l'ambulatori

L'alcaldessa d'Alaquàs ha remés un escrit a la coordinadora del Centre de Salut, tot i exigint per enèsima vegada la realització de millores per tal d'habilitar un espai d'espera per a les extraccions de sang, tot i aprofitant l'època estival que s'atança.

Aquesta circumstància se suma als retalls anunciats pel govern valencià en la sanitat pública, la dolenta gestió de la conselleria de Sanitat sobre el mapa sanitari del País Valencià i del repagament farmacèutic imposat pel govern de Madrid.

La primera edil, manifesta en aquesta carta el seu desacord amb l'actitud amb que la conselleria rep les propostes d'Alaquàs, més encara després de les visites fetes i en relació al Centre de Salut local, que continua sense disposar d'un espai d'espera per a les persones que s'acosten a primera hora a les extraccions de sang i han de guardar torn a l'exterior de l'edifici.

Elvira García ha reiterat el seu respecte i admiració per la tasca que desenvolupen els professionals del Centre Auxiliar de Salut i els esforços que hi fan per resoldre els problemes d'infraestructura que pateixen contínuament.

García no se n'ha oblidat de sol·licitar, una vegada més, la construcció del Centre de Salut promés en anteriors legislatures, però no resolt a hores d'ara.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.