Política

Els regidors socialistes d'Alaquàs renuncien a la paga de desembre

La mesura posa el focus d'atenció sobre les lleonines retallades del govern estatal

Els Regidors del PSPV-PSOE de la Corporació Municipal d'Alaquàs, amb diferents graus de dedicació, se solidaritzen així amb els funcionaris de l'ajuntament.

El Grup Municipal Socialista ha presentat per al pròxim Ple de la Corporació una Moció renunciant a la paga de desembre, i mostrant el seu rebuig a les últimes mesures del govern del partit popular.

En l'actualitat, són tres els Regidors del Govern Municipal amb diferents graus de dedicació, Elvira García l'alcaldessa, Juan Antonio Oñate, regidor d'Urbanisme i Antonio Saura, d'Educació i Cultura (amb una dedicació del 40%), la resta de polítics amb àrees de responsabilitat únicament perceben les assistències a òrgans de govern (Ple i Comissions) com la resta de regidors dels grups de l'oposició.

Amb aquesta mesura, el PSPV-PSOE d'Alaquàs, vol posar el focus d'atenció en unes mesures aprovades pel govern estatal, del partit popular, que aprofitant l'actual crisi econòmica està realitzant retallades d'índole clarament ideològic, atacant frontalment, des de la seua arribada al govern, als serveis públics i als treballadors i treballadores que en ells presten els seus serveis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.