Política

Iniciativa demana a la Diputació de Castelló que es desvincule de l'Escola Taurina

El manteniment d'aquesta entitat costa anualment 237.000 euros de diners públics

El coordinador d'Iniciativa a les comarques de Castelló, Carles Mulet, ha demanat hui al president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, que “es desvincule de l'Escola Taurina” i la deixe “a la seua sort”. Mulet anima a tenir el mateix comportament amb l'Escola Taurina que amb l'empresa pública Vicasdi, creada pel teu antecessor, Carlos Fabra, per a la creació d'habitatges.

Mulet ha explicat que l'escola, creada per la Diputació, té un pressupost de 237.000 euros. L'ens provincial aporta directament 117.000 euros. Els altres 120.000 euros provenen de la venda d'entrades de la correguda de la Beneficiència on prenen part els ajuntaments.

Segons Mulet, aquesta escola, dedicada a formar “matadors de bous,”s'hauria de mantindre, íntegrament, amb fons privats. “Qui vulga ser torero, que s'ho pague de la butxaca”, ha manifestat. “El que necessita Castelló és ajudar a la formació de les persones en coses de profit, en coses que tinguen una reversió en la societat; professionals de turisme, i de les activitats productives”, ha afegit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.