Política

Compromís presenta a Alacant l'executiva nacional

La coalició cerca convertir-se en un paraigua capaç de fer una política que mire continuament les persones

La Coalició Compromís s'ha consolidat amb la creació de la seua executiva nacional, un òrgan que, lluny de les estructures partidistes tradicionals, s'estructura com una cooperativa en la que tenen cabuda els afiliats, però també les persones independents que volen sumar-se a aquest paraigua per fer una política que salve persones i no bancs.

L'executiva nacional de Compromís compta amb tres membres de les comarques d'Alacant: la diputada a les Corts i portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà; el vicealcalde d'Alcoi, Rafa Carbonell, i el coordinador de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido. Els tres han presentat hui esta nova fase de la coalició en una conferència de premsa que han ofert a Alacant.

Mollà ha indicat que “Compromís, amb aquesta nova fórmula d'organització que ha adoptat, vol donar el poder a la ciutadania, reivindicar la seua capacitat de decidir i destacar la necessitat de que les persones siguen consultades davant les mesures que estan prenent els diferents governs i que condicionen directament les seues vides”.

Per la seua banda, Rafa Carbonell ha apuntat que “aquesta és una coalició innovadora perquè es dota d'una estructura original, allunyada de la dels partits clàssics, que busca ser un moviment ciutadà, en el que tant els militants de partits com les persones independents tenen la mateixa importància”.

Ignasi Bellido ha exposat que “aquesta cooperativa política que ara estabilitzem respon a les noves formes d'organitzar-se que reclama la ciutadania, que vol instruments més àgils i flexibles per a poder participar de la política i canviar el món que l'envolta”.

La nova executiva de Compromís

Redacció

L'executiva nacional de Compromís està formada per 21 persones i compta amb Mònica Oltra i Enric Morera com a portaveus, a més de Joan Ribó i Juan Ponce com a portaveus adjunts. Mireia Mollà i Rafa Carbonell, per la seua banda, són els coordinadors de l'àrea institucional, mentre que Mollà i Ignasi Bellido actuen com a cooportaveus de Compromís a les comarques d'Alacant. Les cinc grans àrees d'este organisme són: organització, comunicació, política institucional, finances i sectorial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.