Política

L'alcalde de Gandia deixa l'oposició sense recursos

Torró torna a demostrar que no suporta les crítiques i consuma l'amenaça deixant sense dedicacions exclusives ni secretaris de grup a l'oposició

El govern del PP de Torró se'n anirà enguany de vacances després d'haver protagonitzat el que el regidor socialista Vicent Mascarell ha qualificat com “un colp d'estat més de Torró a la democràcia de Gandia i, sobre tot, als recursos, les persones i el treball dels grups de l'oposició”. I és que, el primer regidor de Gandia, en connivència amb els seus 12 regidors, ha deixat hui a l'oposició sense dedicacions exclusives ni secretaris de grup.

Una decisió que, per als socialistes, “demostra que Torró no suporta les crítiques i que l'oposició airege les seues vergonyes” i que, per això, “consuma l'amenaça que porta fent des de fa mesos i ha deixat sense recursos a l'oposició”.

Mascarell ha remarcat la gravetat que suposa que a un Ajuntament d'una ciutat com Gandia, els portaveus de l'oposició no puguen tenir una dedicació exclusiva. I tot, mentre el PP manté 13 regidors amb sou complet, deixant al PSPV-PSOE, que té 10 regidors, sense dedicacions completes.

El regidor socialista ha criticat durament les mesures adoptades per Torró i ha remarcat que “no es tracta d'una mesura d'estalvi, sinó una intenció per fer callar a l'oposició i fer i desfer tranquil·lament tots els negocis obscurs que porta a terme des de l'Ajuntament”.

Per últim, Mascarell ha assegurat que, malgrat els constants atacs que l'oposició rep per part del govern del PP, “els socialistes continuarem endavant, ens lleven els jornals que ens lleven i ens suprimisquen els recursos que ens suprimisquen”, perquè, segons ha dit, “representem la manera de pensar de milers de ciutadans a Gandia i continuarem defensant els seus interessos i denunciant els negocis del PP i de Torró en aquest consistori per a aconseguir esborrar del mapa les actituds antidemocràtiques d'aquest alcalde”.

Culminació d'una venjança

Redacció

La decisió de Torró de suprimir els sous als regidors de l'oposició i cessar el secretari de grup és un acte de venjança: deixar sense recursos a l'oposició. Suprimeix el suport de personal a l'oposició, ja que el seu el reubicarà, tal i com ja va fer amb l'assessor. Es tracta, per tant, d'un fet sense precedents, perquè no tenim constància d'una actuació tan miserable com aquesta en la història de la ciutat.

Però el govern continua tenint 12 exclussives. La dictadura instaurada amb l'arribada de Torró va consumant-se progressivament. El seu grup continua tenint més de 50 persones ‘enxufades'. En breu Compormís per Gandia tornarà a traure més noms gràcies a les aportacions que està fent arribar la ciutadania.

Per això no ens ve de nou, ja havíem rebut amenaces de l'alcalde en el sentit que continuàrem en la tasca de l'oposició iniciada hi hauria represàlies. Ací tenim les represàlies a la nostra faena d'oposició. Això vol dir que estem en el bon camí. Que la nostra oposició desvetlla les actituds del govern dictatorial de Torró i que això hi senta mal.

El Bloc -Verds -Compromís assegura que “este nou atac de Torró i del seu govern no farà minvar la tasca de control que el nostre grup continuarà realitzant contra les pràctiques dictatorials de Torró i de la seua gent”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.